Έρχεται το “Play Next” feature.

Όπως αναφέρει το PC Gamer, σε αντίθεση με το Interactive Recommender, το Play Next δεν θα σας προτείνει games που πρέπει να αγοράσετε αλλά τίτλους που ήδη έχετε και ίσως πρέπει να ξαναπαίξετε. To feature θα σας προτείνει τρεις τίτλους από τη βιβλιοθήκη σας μαζί με ένα μίνι τρέιλερ, tags και παρόμοια παιχνίδια, ώστε να μπείτε για τα καλά στο κλίμα.

Αν κανένα από τα τρία δεν σας πείσει να το ανοίξετε ξανά, τότε μπορείτε απλά θα πατήσετε το κουμπί “Next Picks” και τρία νέα games θα κάνουν την εμφάνιση τους. Δεν ξέρουμε αν κάποια στιγμή θα σταματούν οι προτάσεις, κάτι που εξαρτάται και από το μέγεθος της συλλογής σας.

“Ο αλγόριθμος που χρησιμοποιούμε για να βρούμε παρόμοια παιχνίδια αποτελεί ένα νέο σύστημα με το οποίο πειραματιζόμαστε στο lab και είναι ακόμα υπό ανάπτυξη. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν κάποιες φορές τα αποτελέσματα είναι αναπάντεχα”, αναφέρει η Valve.

Με το Steam labs να ψάχνει συνεχώς νέες ιδέες, δεν είναι περίεργο που το Steam συνεχίζει να σπάει τα ρεκόρ.

Πηγή: https://gr.ign.com/steam-1/76366/news/to-steam-labs-tha-sas-boetha-na-epilexete-ti-tha-paixete?fbclid=IwAR2ZeNqjFDdLwZymOn0IqK4z7gF7LroXTPX-37wwajkfi0GELPlGhMjkr4s

//diploclick.gr/wp-content/uploads/2020/01/logo-transparent-610.png