Γεια σας!

Εταιρικό Προφίλ - Ποιοι Είμαστε

Είμαστε μια πετυχημένη εταιρία πληροφορικής με σημαντικό μερίδιο αγοράς στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και εδραιωμένες συνεργασίες με Ιδιωτικές Εταιρίες και Φορείς του Δημοσίου.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η εταιρεία μας, 'ΔΙΠΛΟ ΚΛΙΚ', με έδρα τον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, αλλά δεν περιορίζεται μόνο στα στενά γεωγραφικά όρια του Νομού έχοντας ενεργούς συνεργάτες και ευχαριστημένους πελάτες στη Χαλκιδική, την Κατερίνη, τη Λάρισα και άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Η κύρια δραστηριότητά μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πληροφορικής σε ανταγωνιστικές τιμές και με έμφαση στην καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες και την εξατομικευμένη προσέγγιση των αναγκών κάθε πελάτη. Οι κυριότερες παρεχόμενες υπηρεσίες είναι η τεχνική υποστήριξη σε θέματα τεχνολογίας και ο σχεδιασμός - κατασκευή ιστοσελίδων. Παράλληλα με αυτά, οι δραστηριότητές μας επεκτείνονται στην μελέτη - εγκατάσταση - συντήρηση ενσύρματων και ασύρματων δικτύων και εμπόριο ειδών τεχνολογίας.

//diploclick.gr/wp-content/uploads/2019/05/signature_6.png

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Έχοντας συνάψει συνεργασίες με τις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες εισαγωγής ειδών πληροφορικής και τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί και σε ανταγωνιστικές τιμές τόσο σε εταιρείες όσο και σε ιδιώτες. Η εμπειρία μας στην παγκόσμια αγορά προϊόντων μέσω internet μας κάνει ευέλικτους και αποτελεσματικούς στην επιλογή της καλύτερης δυνατής λύσης για τον πελάτη είτε πρόκειται για επιλογή εξαρτήματος επισκευής είτε για εξειδικευμένες λύσεις για επαγγελματίες.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Προσφέρουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Τεχνική υποστήριξη (Επισκευή Η/Υ, laptop, tablet, εκτυπωτών. Εγκατάσταση internet, ενσύρματων και ασύρματων δικτύων. Επίλυση προβλημάτων στο χώρο ιδιώτη ή εταιρίας. Αναβάθμιση - συντήρηση software / hardware)
  • Σχεδιασμός - κατασκευή ιστοσελίδων (απλή μονοσέλιδη παρουσίαση, πολυσέλιδη δυναμική, blog, eshop)
  • Πώληση ειδών τεχνολογίας στο κατάστημα με έμφαση σε περιφερειακά και αναλώσιμα
https://diploclick.gr/wp-content/uploads/2020/02/giati_emas-1900x556.png

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Στην σημερινή εποχή μας βομβαρδίζουν από παντού με είδη και λύσεις τεχνολογίας, σε μία θύελλα όρων όπως GIGABYTE, RAM, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ, ΔΙΠΥΡΗΝΟΣ, ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟΣ, ANDROID, WINDOWS, 24ΑΡΑ ΓΡΑΜΜΗ, VDSL, LED κτλ.

Ο σύγχρονος άνθρωπος όσο καλά και να ενημερώνεται αδυνατεί να συγκρατήσει όλους αυτούς τους όρους, πόσο μάλλον να τους ερμηνεύσει σωστά και να τους χρησιμοποιήσει μέσα σε συγκρίσεις προϊόντων, υπηρεσιών, τιμών με στόχο την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Εμείς είμαστε πάντα στη διάθεση του κάθε απλού ανθρώπου, επιχειρηματία ή Δημόσιου φορέα που έχει την ανάγκη τεχνολογικής βοήθειας και καθοδήγησης. Στόχος μας και όνειρό μας η τεχνολογία να γίνει ένα όχημα που αρχικά θα μας φέρει όλους πιο κοντά και δεν θα μας αποξενώνει, και ταυτόχρονα θα κάνει πιο εύκολη και πιο ευχάριστη, ξένοιαστη τη ζωή μας σε όλους τους τομείς.

Όσο και να προσπαθούμε όλοι λόγω των οικονομικών δυσκολιών να βρούμε την φθηνότερη και οικονομικότερη λύση, πολλές φορές λόγω άγνοιας η επιλογή αυτή μας οδηγεί σε περισσότερα έξοδα από αυτά που είχαμε υπολογίσει.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο των υπολογιστών, των νέων τεχνολογιών και της τεχνολογίας γενικότερα, είμαστε στη διάθεσή σας για να επιλέξουμε μαζί την λύση, την υπηρεσία ή το προϊόν που πραγματικά χρειάζεστε σε συνάρτηση πάντα και με το μακροπρόθεσμο οικονομικό και ψυχολογικό κόστος. Μέσα στα ωράρια λειτουργίας μπορείτε πάντα να μας συμβουλευτείτε στο 2392112368 ή να μας επισκεφτείτε στο χώρο μας.

Ελάτε να φτιάξουμε μαζί ένα πιο όμορφο μέλλον γεμάτο τεχνολογία και χαμόγελα! 

"Μέσα από τη συνεχή τριβή των προκλήσεων, αξιοποιούμε κάθε κεκτημένη εμπειρία και την εφαρμόζουμε στο πεδίο του νέου project"

Απόστολος Κ. Ζαφειρίου, CEO

Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων από τη Θεσσαλονίκη που αγαπάμε την τεχνολογία, την καταλαβαίνουμε και τη χρησιμοποιούμε καθημερινά. Κάνοντάς την επάγγελμα προσδοκούμε να την μάθουμε ακόμα καλύτερα και να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να βελτιώσουν τη σχέση τους με αυτήν. Με μεράκι και καθημερινή αυτοβελτίωση, χρησιμοποιούμε κάθε νέα τεχνολογική εξέλιξη προς όφελος των πελατών μας!

Τι προσφέρουμε

Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πληροφορικής, τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες Διαδικτύου. Εξυπηρετούμε πελάτες τόσο τοπικά όσο και σε όλη τη χώρα ακόμα και στην Κύπρο ή και στο εξωτερικό. Λόγω της φύσεως του επαγγέλματος και της τεχνολογικής εξέλιξης του internet, μπορούμε να υποστηρίζουμε επιχειρήσεις στην Ελβετία, στη Βουλγαρία και στην Πολωνία σαν να ήμασταν οι ίδιοι εκεί!

Γιατί το κάνουμε

Όταν έγραψες το πρώτο σου πρόγραμμα σε QBasic σε PC 286 που έτρεχε MS-DOS το 1994 και πανηγύριζες όταν έβαλες internet με πακέτο της Forthnet από τη ΔΕΘ το 1996 με μόντεμ Crypto 56K, οι σημερινές τεχνολογικές εξελίξεις σου φαίνονται αδιανόητες. Σε συναρπάζουν και θέλεις να συμμετέχεις στη διαμόρφωση ενός νέου αύριο. Το ίδιο και εμείς!

Η πορεία μας στο χρόνο

//diploclick.gr/wp-content/uploads/2020/01/logo-transparent-610.png