Κατασκευή καλαίσθητων εντυπωσιακών ιστοσελίδων.

Στο σύγχρονο κόσμο του internet δεν νοείται επιχείρηση που να μην έχει μια όμορφη κατατοπιστική ιστοσελίδα. Είναι η διαδικτυακή της ταυτότητα, η ψηφιακή της υπογραφή, το αποτύπωμά της στο διαδίκτυο.

Πέραν βέβαια της ιστοσελίδας παρουσίασης του επαγγελματικού εταιρικού προφίλ όπως ονομάζεται, μια επαγγελματική ιστοσελίδα μπορεί να σκοπεύει και στο ηλεκτρονικό εμπόριο όπως ένα eshop, να ενημερώνει τα μέλη ενός σωματείου ή ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος ή και να λειτουργεί σαν επαγγελματικός κατάλογος.

//diploclick.gr/wp-content/uploads/2018/03/websitedesign.jpg

Η εταιρεία μας πρωτοπορεί στην κατασκευή ιστοσελίδων ενσωματώνοντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές, τεχνοτροπίες και τάσεις. Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία επιλογών αλλά και ευελιξία στην επιλογή του σχεδιασμού και της τελικής υλοποίησης.

Σχεδιάζουμε - υλοποιούμε και αναλαμβάνουμε την φιλοξενία και συντήρηση στα παρακάτω είδη ιστοσελίδων:

  • Blog (Ένας ιστότοπος που βασίζεται στην συνεχή ενημέρωση και το σχολιασμό της επικαιρότητας η συγκεκριμένης θεματολογίας )
  • Απλή Μονοσέλιδη (Η μικρότερη δυνατή ιστοσελίδα που αποτελείται από μία μόνο σελίδα με βασικά στοιχεία επικοινωνίας - τηλέφωνο κτλ - και μια φωτογραφία ) Ενδεικτική τιμή από 80 €
  • Πολυσέλιδη Εταιρική (Το πιο συχνό είδος ιστοσελίδας για επαγγελματίες - εταιρείες που θέλουν να προβληθούν στο διαδίκτυο και να διαφημιστούν  παρουσιάζοντας το εταιρικό - επαγγελματικό τους προφίλ και περισσότερες ενημερωτικές πληροφορίες ) Ενδεικτική τιμή από 400 €
  • Κατασκευή eshop (Δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με  δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα ή Paypal ή με απλή παρουσίαση των προϊόντων και παραγγελία μέσω τηλεφώνου ) Εδώ η τιμή προκύπτει κατόπιν μελέτης και εκπόνησης συγκεκριμένου πλάνου και προσφοράς

ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ DOMAIN

Κατοχυρώνουμε για εσάς το domain name της αρεσκείας σας κατόπιν σχετικού ελέγχου διαθεσιμότητας

HOSTING - ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Διαθέτουμε στους πελάτες μας τον καλύτερο συνδυασμό οικονομίας και ταχύτητας νοικιάζοντας servers του εξωτερικου σε συνεργασία με καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο για την φιλοξενία των αρχείων της κάθε ιστοσελίδας. Εγγυόμαστε υψηλή ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων ανεξαρτήτως traffic και uptime που αγγίζει το 100%.

Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, σας προσκαλούμε να χτίσουμε μαζί την ιστοσελίδα που επιθυμείτε.

Είτε είναι προσωπικό blog, είτε το προφίλ της εταιρείας σας, είτε είναι κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα, είμαστε εδώ για να αναλάβουμε πλήρως όλο το project με υπευθυνότητα και συνέπεια.

//diploclick.gr/wp-content/uploads/2020/01/logo-transparent-610.png