Η Nvidia πιστεύει αυτό να αλλάξει στο μέλλον.

Σε δήλωση της η Nvidia είπε ότι συνεχίζει να δουλεύει στη δημιουργία ενός καταλόγου από PC games τα οποία θα είναι διαθέσιμα στο GeForce Now.

Η εταιρεία μάλιστα είπε: “Αυτό σημαίνει πως θα προσθέτουμε συνεχώς νέα παιχνίδια και σε μερικές περιπτώσεις θα αφαιρούμε κάποια, ακριβώς όπως και άλλοι πάροχοι παρόμοιων υπηρεσιών.”

Η δήλωση επίσης ανέφερε πως ήταν απόφαση της Activision Blizzard να αφαιρεθούν τα συγκεκριμένα παιχνίδια από την πλατφόρμα.

“Όπως μας ζητήθηκε, σας ενημερώνουμε ότι τα παιχνίδια της Activision Blizzard θα αφαιρεθούν από την υπηρησεία. Το γεγονός αυτό δεν είναι ευχάριστο, παρ’ όλα αυτά ελπίζουμε να δουλέψουμε μαζί με την Activision Blizzard για να φέρουμε πίσω αυτά τα παιχνίδια.”

Αυτό σημαίνει ότι παιχνίδια όπως τα Call of Duty: Modern Warfare, Diablo III, Hearthstone και Overwatch (μεταξύ άλλων) δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα στο GeForce Now, δηλαδή λιγότερο από μία βδομάδα μετά την επίσημη έναρξη της πλατφόρμας.

Η Νvidia είχε ξεκινήσει πάντως εδώ και καιρό την προσπάθεια να φέρει το GeForce Now σε Android, κάτι που τελικά κατάφερε με επιτυχία και στη χώρα μας.

 

Πηγή: https://gr.ign.com/activision/76211/news/e-activision-blizzard-aphairei-paikhnidia-tes-apo-to-geforce-now

//diploclick.gr/wp-content/uploads/2020/01/logo-transparent-610.png