Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή social media

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παίζουν μεγάλο ρόλο τόσο στην ιδιωτική μας ζωή και καθημερινότητα, όσο και στην επαγγελματική αλληλεπίδραση: Στη σχέση επιχείρησης - πελάτη και στη σχέση επιχείρησης - επιχείρησης όπως επίσης και των εργαζομένων μεταξύ τους.

Σε αυτόν το τομέα λοιπόν, χρειάζεστε την εμπειρία μας και την τεχνογνωσία μας για να διαβείτε με ασφάλεια τα μονοπάτια ενός σύνθετου και πολύ χρήσιμου ψηφιακού κοινωνικού ιστού.

//diploclick.gr/wp-content/uploads/2018/03/social.jpg

Τι προσφέρουμε:

  • Προβολή, διαφήμιση και προώθηση μέσω κοινωνικών δικτύων.
  • Δημιουργία επαγγελματικής σελίδας ή βελτίωση υπάρχουσας σε Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Google My Business (Google Maps), δημιουργία καναλιού στο Youtube και στο Vimeo.Βοήθεια και εκπαίδευση στην ορθή χρήση τους, στην αυτοματοποίησή τους, στη χρήση διαφημιστικών και προωθητικών ενεργειών.
  • Βοήθεια στη χρήση συνδυαστικά των social media με κάποια ιστοσελίδα ή eshop με σκοπό τη βελτιστοποίηση των πωλήσεων και της επισκεψιμότητας.
  • Προτάσεις για ενέργειες και προσφορές που θα διευρύνουν ακόμη περισσότερο την επιρροή μας.
  • Εκπαίδευση πάνω σε κινδύνους και την προστασία μας από αυτούς.

Η χρήση των social media για προώθηση και διαφήμιση των επιχειρήσεων αυξάνεται ραγδαία και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να λάβετε και εσείς μέρος σε αυτή την παγκόσμια παρέα!

//diploclick.gr/wp-content/uploads/2020/01/logo-transparent-610.png